Membership Level

You have selected the Testa gratis i 7 dagar membership level.

Registrera dig kostnadsfritt och få ett 7 dagars träningsprogram & coaching!
Låt Superset utmana och inspirera dig att nå dina mål!

  • Träna hemma med enkla träningsredskap eller på gym
  • Funktionellt med både kondition och styrka
  • Olika nivåer på övningarna
  • Videoklipp och beskrivningar
  • Feedback på dina kommentarer

The price for membership is SEK 0.00 now.

Membership expires after 7 Days.

Do you have a discount code? Click here to enter your discount code.


Account Information Already have an account? Log in here

LEAVE THIS BLANK

Avgifter, villkor & avslut

Avgifter, villkor & avslut Med hänsyn till de tjänster som SUPERSET utför av personliga träningsprogram och / eller kostprogram till min fördel, håller jag med om att avstå från eventuella rättigheter, fordringar eller skador som kan uppstå som ett resultat av mitt deltagande i träningsprogrammet eller kostråden.

Jag godkänner att avslöja fysiska begränsningar, funktionshinder, sjukdomar eller försämringar som kan påverka min förmåga att delta i träningsprogrammet. Jag förstår att SUPERSET är en personlig träningsverksamhet och inte en läkare, och att de kommer att förlita sig på att mina upplysningar om min hälsa och fysiska tillstånd stämmer.

Jag håller inte heller SUPERSET eller dess anställda ansvarig för personliga skador, kroppsskador eller egendomsskador som uppstår vid genomförandet av deras träningsprogram och / eller kostprogram. Jag förstår att SUPERSETS träningsprogram och kostprogram är utformat för vuxna och inte för barn. Jag förstår att tränings/kostprogrammen är en icke-återbetalningsbara och att jag betalar månadsvis.

Supersets-program är personliga! Inget innehåll får kopieras, distribueras, publiceras eller användas på något sätt än personligt bruk.

Genom att ladda ner Supersets tränings- / näringsprogram accepterar du Superset-villkoren.